Despre noi

Proiectul LikeClub.ro reprezintă dezvoltarea ambiţiilor a doi tineri studenţi care încearcă să aducă o nouă imagine clubbingului din România. Site-ul nostru vă pune la dispoziţie o mulţime de facilităţi şi detalii.

LikeClub este site-ul dedicat vietii de club.  Aici gasesti evenimente din cluburi, toate informaţiile despre party-urile din România, petreceri, pozele şi filmările de la evenimentele unde suntem prezenţi.

DJ-ii ocupă un loc important în proiectul nostru, pentru că ei sunt cei care reuşesc să învârtă cluburile şi vă aruncă în lumea clubbingului, iar voi puteţi acum să aflaţi toate detaliile despre fiecare în parte.

Site-ul LikeClub.ro a văzut pentru prima oară reţelele întortocheate ale Internetului odată cu prima ninsoare din Bucureşti în 2010, mai exact, pe 17 decembrie.

Pentru că ni s-a părut vitală comunicarea şi pentru că vrem să ţinem mereu cont de părerile voastre, ne puteţi găsi şi pe  Facebook, Twitter şi YouTube. Ca o parte componentă, aceste reţele sociale vor funcţiona la potenţial maxim, oferindu-vă informaţiile de care aveţi nevoie pentru o seară perfectă în club.

Pentru a afla ce înseamnă o seară perfectă, “Trăieşte viaţa de club alături de noi!”.