23 februarie – Vali Bărbulescu, în Club Stage, Sinaia

Sambată, 23 februarie, Vali Bărbulescu se întoarce în Sinaia, la Clubul Stage, să continue tradiţia invitaţilor de cinci stele. Creatorul melodiilor care au “sedat” cluburile, Addicted 2010, Inside My Brain, Safe Sax şi multe altele, vor put... Vezi detalii »

9 februarie – WHITE Sensation Night, în Club Stage, Sinaia

Îmbracă-te în alb, strânge-ți prietenii și veniți la o mega petrcere în Clubul Stage, din Sinaia. Sâmbătă, 9 februarie, de la ora 22.00, Clubul Stage, din Sianaia, dă startul la WHITE Sensation Party. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Mic... Vezi detalii »

Revelion 2013, în Club Stage, Sinaia

Luni, 31 decembrie, echipa likeclub.ro petrece noaptea dintre  ani în Club Stage, Sinaia, alături de voi. Se pregătește un Revelion cu noroc pentru anul care urmează. Show-ul vă va lăsa făr... Vezi detalii »

28 decembrie – Winter Kiss Party, în Club Stage, Sinaia

Vineri, 28 decembrie, nu rata un eveniment explosiv în Club Stage, din Sinaia, alături de echipa ta favorită! Oliver Simionescu (DJ Olix) şi Dan Finţescu (MC) se întorc în Stage să încălzească noaptea cu o sesiune de Winter Kiss. De warm-up s... Vezi detalii »

25 decembrie – Christmas Party, în Club Stage, Sinaia

Hai în Ajun să-i spui Moșului ce vrei să găsești sub brad, iar marți, 25 decembrie, Club Stage, te așteaptă să te convingi că dorința ți-a fost îndeplinită. Vino în Club Stage, din Sinaia, să petreci prima zi de Craciun alături de noi în... Vezi detalii »

22 decembrie – The End of The World Party, în Club Stage, Sinaia

Pentru că am trecut cu bine şi de acest "sfarşit"! Club Stage a pus la cale o petrecere specială, pentru tine şi gaşca ta. Ia-ţi prietenii, rezervă-ţi masa şi distrează-te fără limite alaturi de Jay Ko, în cel mai iubit club de la munte.... Vezi detalii »

1 Decembrie – Party Desteaptă-te Romane, în Club Stage, Sinaia

Clubul Stage, din Sinaia, te invită pe 1 Decembrie să petreci alături de noi o seară incendiară. DJ Bassetti ţi-a pregătit o seară specială, electroşocuri cu muzică bună combinate cu super promoţii pe bar. De 1 Decembrie petrece romaneş... Vezi detalii »

17 noiembrie – Partydul KissFM, în Club Stage, Sinaia

Sâmbătă, 17 noiembrie, Partydul KISS FM revine în Prahova! Nu rata un eveniment explosiv în Stage Club, din Sinaia, alături de echipa ta favorită! Oliver Simionescu (DJ Olix) şi Dan Finţescu (MC). Pentru că nu mai au nevoie de nici o prezentar... Vezi detalii »

8 noiembrie – Sf. Mihail & Gavril Party, în Princess Club, Bucureşti

Joi, 8 noiembrie, Clubul Princess, din Bucureşti, a  pregătit multe cadouri şi surprize  cu ocazia sărbătoririi Sfinţilor Mihail şi Gavril ! Două recitaluri de excepţie sustinute de PEPE şi RALUKA, plus un super show oriental, JASMINE. Preze... Vezi detalii »

7 noiembrie – Ballantine’s Party, în Princess Club, Bucureşti

Miercuri, 7 noiembrie, Club Princess, din Regie, te invită la Ballantine's Party cu un super concert PUYA. Nu rata petrecerea la care Ballantine’s te transformă în regele distracţiei. Intrarea liberă pentru studenţi şi fete până la ora 00:00... Vezi detalii »