The Mission 2013 – Concert de 8 Martie la Arenele Romane, din Bucuresti

The Mission vă prezintă vineri, 8 Martie, la Arenele Romane, din Bucureşti, un super eveniment de Ziua Femeii, cu un line-up 100% feminin. Nina Kraviz (Rusia), Ellen Allien(Germania), Miss Kittin (Franta) si Alexandra (Romania) vor oferi o seara cosmopolita în ziua dedicată lor. Desi va fi un line-up exclusiv feminin, mix-ul de influente va crea un eveniment efervescent si diversificat, fiecare dintre cele 4 artiste avand pers... Vezi detalii »

3-4 august 2012 – THE MISSION DANCE WEEKEND edition 05 pe plaja Hanul Piratilor Navodari

Pe 3 şi 4 august, unii dintre cei mai în vogă artişti ai planetei revin în România pentru un eveniment de excepţie: The Mission Dance Weekend edition 0.5. Capul de afiş este ţinut de Armin van Buuren, alături de Sven Vath. Pe scena din Năvodari vor mai urca Chicane, Parov Stelar Band, Sunnery James & Ryan Marciano, Şuie Paparude, OK Corral şi Gojira. Armin van Buuren, DJ-ul numarul 1 în lume conform tuturor clasam... Vezi detalii »

Nicolas Jaar, cap de afiş la The Mission 2012

The Mission revine cu un eveniment unic în România. Pe 21 iulie, începând cu orele 22, eşti aşteptat la Arenele Romane, din Bucureşti, invitaţie care nu se poate refuza atunci când capul de afiş este ţinut de Nicolas Jaar. La doar 22 de ani, Nicolas Jaar este astăzi unul dintre artiştii ai cărui nume este cel mai des pronunţat de DJ, de jurnalişti şi, mai ales, de iubitori de muzică electronică de pe întreg mapa... Vezi detalii »

Gipsy Casual a lansat videoclipul melodiei Shukar Sex

Seara de joi a adăugat în repertoriul trupei Gipsy Casual un nou videoclip, cel de-al doilea al carierei, pentru single-ul “Shukar Sex”, piesa care aduce odă sexului frumos. Lansarea a avut loc la Şarpele Roz, de la ora 20:00, împreună cu o mulţime de prieteni, presă, invitaţi speciali, dar şi fani. Pepe, Liviu Vârciu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Costin Mărculescu, Night Cat, Mirabela Dauer, Alb Negru, Tara, Flor... Vezi detalii »

Concert CONNECT-R la finala Cupei Coca-Cola 2012

Finala Cupei Coca-Cola la fotbal în sală, organizată de Gazeta Sporturilor, vine cu o surpriză atât pentru iubitorii sportului, cât şi pentru cei ai muzicii R&B. Duminică, 20 mai, de la ora 12.30, îl veţi putea asculta pe Connect-R într-un concert live la Sala Polivalentă, din Bucureşti. Ştefan Mihalache, cunoscut în lumea artiştilor sub numele de Connect-R, va concerta înainte de finala Cupei Coca-Cola la băi... Vezi detalii »

1st OF MAY 2012, The Mission, Mamaia Nord Beach

The Mission revine cu cele mai tari evenimente rezervate pentru 1 Mai 2012. Pe 27 şi 28 aprilie eşti invitat special pe plaja din Mamaia Nord la 2 zile de excepcţie. Pe 27 aprilie, Hot Creations îi prezintă pe Jamie Jones, Art Department, Lee Foss şi Richy Ahmed. Pe Vezi detalii »

Marcko a colaborat cu celebra artistă din Grecia, Vanessa

Marcko a colaborat pentru cel de-al doilea single, “Oh LaLa”, cu Vanessa Adamopoulou, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din Grecia. Zilele acestea, Vanessa se află în România pentru a promova piesa cu Marcko, care deja se bucură de succes în Grecia, fiind difuzată de către toate posturile de radio. “Oh LaLa” va putea fi ascultată de către publicul român, în cadrul emisiunilor TV unde cei doi artiști s... Vezi detalii »

MC Elias feat. Syabllo & Mr.C au lansat primul single One in a million. ASCULTĂ teaserul!

A sosit momentul lansării teaserului primei melodii semnate MC Elias feat. Syabllo & Mr.C, "One in a million". Colaborarea începută în 2011 între cei trei artişti au dus la apariţia single-ului One in a million, promovat în exclusivitate de site-ul LikeClub.ro. Alex (MC Elias), Marius (Syablllo) şi Cătălin (Mr.C) au scos primul produs Off Record Production la fina... Vezi detalii »

Cel mai bun DJ din lume revine în România! Armin van Buuren la Sala Palatului

The Mission vă prezintă sâmbătă, 15 octombrie, cu începere de la ora 22, la Sala Polivalentă, din Bucureşti, un super concert marca Armin van Buuren. Alături de el vor mai mixa LIVE Sunnery James & Ryan Marciano şi Snatt & Vix. Preţ bilete: BILETE în avans: 60 RON - prin comandă la www.bilete.ro cu ridicare directă de la oficiile Poştei Române BILETE la intrare: 80 RON Armin van ... Vezi detalii »

LikeClub a ajuns la 1K de fani pe Facebook!

Au trecut 8 luni de când ideea LikeClub a prins viaţă şi a apărut prima dată pe Internet, timp în care, nu maii puţin de 1.000 de utilizatori au decis să ne urmărească pe pagina noastră oficială de Facebook Facebook şi pentru asta VĂ MULŢUMIM! ... Vezi detalii »