Poze Saturday Party, în Club Stage, Sinaia – 8 septembrie 2012

Sâmbăta este ziua preferată a clubberilor şi asta s-a văzut în week-endul care s-a încheiat. Veniţi în număr mare în Stage Club, din Sinaia, cei mai petrecăreţi dintre voi au rămas până a doua zi dimineaţă pe beaturile lui DJ BASSETTI. ... Vezi detalii »

Poze Saturday Night, în Club Stage, Sinaia – 1 septembrie 2012

Atmosfera de sâmbătă seara, 1 septembrie, din Club Stage, Sinaia, s-a ridicat la nivelul aşteptărilor celor prezenţi în clubul de pe Valea Prahovei. Stage se poate mândri de acum înainte ca fiind singurul club din Prahova în care fetele pleacă u... Vezi detalii »

Poze Resident Night Party, în Stage Club, Sinaia – 25 august 2012

Sâmbata, 25 august, Clubul Stage, din Sinaia, a fost gazda celei mai nebune petreceri de pe Valea Pahovei, eveniment la care voi ati fost prezenti pentru o seară de neuitat. Distracţia a fost antrenată de hiturile puse de DJ Bassetti, mixurile prepa... Vezi detalii »

Poze DJ Andi, în Club Stage, Sinaia – 18 august 2012

Sâmbătă 18 aprilie, aşteptările au fost satisfăcute de DJ Bassetti şi DJ Andi, care au făcut un show de zile mari în Club Stage din Sinaia. De la Liberty Parade, DJ Andi a venit să dea volumul peste cap doar pentru voi! De warm-up a avut grij... Vezi detalii »

Poze Mexican Party, în Club Stage, Sinaia – 11 august 2012

Săptămâna a fost încheiată la Club Stage, din Sinaia, sâmbătă, 11 august, cu petrecerea Mexican Party. Atmosfera a fost ca de obicei una electrizantă, cu shoturi de tequila gratis pentru primii 100. Dă-ne LIKE pe Vezi detalii »

Poze Jay Ko, în Club Stage, Sinaia – 4 august 2012

Noaptea de sambată, 4 august, a ţinut un întreg oraş treaz din simplul motiv că prezenţa lui Jay Ko în Club Stage nu putea fi ratată. DJ-ul a umplut până la refuz locaţia din Sinaia, distrându-i până în zori pe cei veniţi să petreacă week... Vezi detalii »

Poze Armin van Buuren @ The Mission Dance Weekend, Năvodari – 3-4 august 2012

Cel mai așteptat weekend al anului a trecut peste noi ca un fulger, dar nu fără să lase în urmă amintirea extraordinară a două nopți de The Mission. Armin van Buuren, Sven Vath, Sunnery James și Ryan Marciano au făcut parte dintr-o listă mai l... Vezi detalii »

Poze Saturday Night, în Club Stage, Sinaia – 28 iulie 2012

Atmosfera de sâmbătă seara, 28 iulie, din Club Stage, Sinaia, s-a ridicat la nivelul aşteptărilor celor prezenţi în clubul de pe Valea Prahovei. Stage se poate mândri de acum înainte ca fiind singurul club din Prahova în care fetele pleacă ultim... Vezi detalii »

Poze Saturday Night, în Club Stage, Sinaia – 21 iulie 2012

Sâmbăta este ziua preferată a clubberilor şi asta s-a văzut în week-endul care s-a încheiat. Veniţi în număr mare în Stage Club, din Sinaia, cei mai petrecăreţi dintre voi au rămas până a doua zi dimineaţă pe beaturile lui DJ BASSETTI. ... Vezi detalii »

Poze Saturday Night, în Stage Club, Sinaia – 14 iulie 2012

Sâmbătă de sâmbătă Stage Club, din Sinaia, te-a invitat la cele mai tari petreceri şi nici acest final de săptămână nu a făcut notă discordantă. Distracţia a fost antrenată de hiturile puse de DJ Bassetti, mixurile preparate de barmani şi ... Vezi detalii »